شما در حال مشاهده نسخه موبایل وبلاگ

لیفتراک

هستید، برای مشاهده نسخه اصلی [اینجا] کلیک کنید.

چگونه انبار خود را مرتب کنیم

مشکل اصلی انبار، در یک فروشگاه، کارخانه، کارگاه، خرده فروشی و سازماندهی و مرتب کردن کالاها است، اما این نظم و انضباط، پیاده‌سازی محصولات، چیدمان، ثبت کالاها و بارگیری نیازمند یکسری ابزار و وسایل می‌باشد.

گاهی اوقات ممکن است به دلیل نبود فضای کافی درست، حجم زیاد کار و سنگینی بار، جابه جایی کاری بس دشوار باشد. در نتیجه این مشکل، باعث می‌شود که زمان و توان انباردار در بررسی‌های فیزیکی به هدر رفته و در نتیجه منجر به مشکلات دیگر مانند تاخیر در ارسال کالا یا انتخاب اشتباه محصول و .... می‌شود. با توجه به پیشرفت تکنولوژی صنعتی، برای پیشبرد بهتر امور و جابجایی وسایل سنگین این نیاز برای افراد ایجاد می‌شود که به دنبال ابزاری باشند که این کار را برایشان آسان‌ترکرده و بازدهی کارشان را بیشتر کند.

در این مقاله قصد داریم به معرفی یکی از پرکاربردترین دستگاه‌ها با برندهای مطرح بازار بپردازیم. در ابتدا میپردازیم به انواع مختلف لیفتراک و نوع کارکرد آنها:

اکثر لیفتراک ها به وسیله وزنه تعادل معروف به لیفتراک با وزنه تعادل می باشند و این وزنه جهت برقراری تعادل در انتهای دستگاه قرار دارد تا چنگال ها در جلو دستگاه اپراتور بتوانند بار را جابه جا کند.

سوخت این دستگاه ها مختلف است، از جمله این سوخت‌ها: گازوئیل، بنزین،گاز مایع، نیروی برق و ... که هر کدام مزایا و معایب خود را دارد. برای مثال لیفتراک دیزلی، لیفتراک بنزینی-گازی سریع‌تر از لیفتراک برقی می باشند و ظرفیت های بالاتری را جابه جا می کنند.

لیفتراک دیزل

این لیفتراک‌های به علت تولید بخاطر اگزوز و ذرات دیزل مناسب برای انبارهای سر باز یا محیط باز هستند. همچنین این لیفتراک ها پر سر و صدا هستند و گازهای خروجی می‌تواند برای بعضی افراد دارای بیماری‌های خاص مضر باشد و در صورت استفاده در محیط‌های بسته ممکن است آلارم‌های دود را فعال نماید.

از سوی دیگر اندازه بزرگ این دست از لیفتراک ها بدان معنی است که به فضای بیشتر برای کار نیاز دارند اما این مسئله معمولاً در هنگام استفاده در محیط‌های باز مشکلی به وجود نمی‌آورد.

بیشترین مصارف این نوع دستگاه ها در صنایع کاشی و سرامیک، بنادر کشتیرانی، مواد پلیمری، چوب، فولاد و..... می باشد.

لیفتراک دوگانه‌سوز (گاز LPG و بنزین)

این نوع لیفتراک به علت راحتی کارکرد و استفاده در محیط باز و بسته دارای محبوبیت بسیاری است. این دستگاه نسبت به لیفتراک دیزل بی صداتر می باشد و بخار اگزوز آن‌ها نسبت به لیفتراک دیزلی آلایندگی بسیار کمتری دارد.

این لیفتراک قابلیت استفاده از دو نوع سوخت گاز و بنزین را دارد.

جهت کارکرد بهینه تر این نوع لیفتراک بهتر است هنگام روشن و خاموش کردن دستگاه از بنزین و هنگامی که دستگاه گرم است از سوخت گاز استفاده شود.

مصارف این دستگاه در اصناف مربوطه شیمیایی، خودروسازی و صنایع غذایی می باشد.

لیفتراک برقی (الکتریکی)

لیفتراک‌های برقی بسیار مناسب برای مکان و محیط های کاملا بسته می باشد. این لیفتراک‌ها دود نمی‌کنند و هیچ آلایندگی مضری ندارند و کاملاً بی‌صدا هستند.

وبرخلاف باور عمومی که لیفتراک های برقی کم قدرت هستند باید خاطرنشان شود این موضوع صحت ندارد. لیفتراک های برقی بر اساس ظرفیت های گونان دارای راندمان خوبی هستند.

از مزایای لیفتراک برقی می توان به بی صدا بودن این نوع لیفتراک، بدون آلایندگی زیستی بودن و مانور دهی خوب آن اشاره کرد که مناسب برای استفاده در محیط های بسته، سردخانه ها ، انبارها صنایع غذایی، انبار دارو و.... است.

هزینه‌ نگهداری و تعمیر لیفتراک‌های الکتریکی به میزان چشمگیری کمتر از لیفتراک‌های دیزل و گازسوز می باشد.

استاکر، کانتر بالانس، ریچتراک از انواع لیفتراک‌های برقی می‌باشند.

جک پالت یا پالت تراک

این نوع لیفتراک برای جابه جا کردن اشیای چوبی و اغلب کم وزن (حداکثر سه هزار و پانصد کیلوگرم)، مورد استفاده قرار می‌گیرند. عملکردی بسیار ساده ایی دارد و همچنین دارای چنگک هایی برای بالا بردن بار از روی زمین و حرکت توسط جک های بالابر می باشد.

جک پالت دستی یکی از ساده ترین نوع های لیفتراک می باشد که در بعضی مواقع حتی آن را جزء گروه لیفتراک نمی دانند و یا آن را با عنوان لیفتراک دستی می شناسند، که یکی از شایع ترین شیوه ها در جابه جایی دستی پالت و بار می باشد.

مصارف این دستگاه برای انبار فروشگاه می باشد.

جک پالت موتوری یا برقی

این نوع از جک‌ها با نیروی باتری کار می کنند و باعث سرعت در عمل جابه جایی در انبار می شوند. این نوع از جک پالت های موتوری دارای دو دسته بندی می باشند، در دسته اول در واقع جایگاهی برای اپراتور موجود می باشد که کاربر روی آن ایستاده و در داخل سالن حرکت می کند اما در دسته دوم کاربر به صورت پیاده پشت دستگاه می ایستد و با فرمان کنترل را بر روی دستگاه انجام می دهد. کاربرد این جک پالت برای تمامی صنایع و موارد می باشد.

استاکرها

لیفتراکهای پیاده رو با شاخک که و بار شما را با هر ارتفاع جابه جا می‌کنند که دارای انواع ظرفیت و ارتفاع های مختلف می‌باشند. در نوع استاکر دستی و استاکر نیمه برقی اپراتور به صورت پیاده با دستگاه کار می‌کند اما در نوع استکر برقی جایگاهی برای اپراتور در نظر گرفته شده است که بر روی آن ایستاده قرار بگیرد و داخل سالن حرکت کند، مصارف این دستگاه‌ها معمولا در انبارهای کوچک، برای بارگیری از کامیون، وانت و ... می‌توانید ازنوع دستی و نیمه برقی و در انبارهای بزرگ از نوع برقی استفاده کنید.

ریچتراک

نوع دیگری از لیفتراک ها می باشد . در واقع برای کار د رداخل انبار و یا بیرون با سطوح صاف طراحی شده است. این نوع لیفتراک به ارتفاع بالایی از قفسه ها (تا 12 متر و گاهی بیش‍‌تر) می تواند دسترسی داشته باشد که نامش هم به این دلیل گذاشته شده است و ارتفاع دستگاه به سازنده لیفتراک بستگی دارد. ظرفیت این نوع بین 1 تا 2/5 تن می باشد و ریچتراک بالاتر از این ظرفیت خیلی کمیاب می باشد و این به دلیل فضای باری محدود است چون لیفتراک های قوی تر باید بزرگ تر باشند ودر این صورت در راهروهای باریک نمی توان از آن ها بهره برد. محل رانندگی اپراتور به صورتی است که باید از کنار دستگاه بنشیند و به راحتی بدون نیاز به چرخش دستگاه تمرکز بالایی بر جلو و عقب دستگاه داشته باشد.

جک پالت

جک پالت چیست؟

جک پالت یکی از ماشین آلات مکانیکی و دستی حمل بار در انبارها و مکان های کوچک و بزرگ است که در تناژ های مختلف نسبت به نیاز مشتری تولید میشود.

انواع جک پالت

جک پالت ها به چند شکل استاندارد (عادی) و جک پالت قیچی جک پالت ترازو دار جک پالت گاوانیزه (ضد زنگ) تولید میشوند که هر کدام از این نوع جک پالت ها بسته به نیاز مصرف کننده خریداری و استفاده میشود

در کارخانجات مواد غذایی از جک پالت های ترازودار (باسکول دار) جهت وزن کشی استفاده میشود و یا در نقاطی که رطوبت زیاد باعث خرابی فلز ماشین آلات میشود از جک پالت گاوانیزه استفاده میکنند که مشکل زنگ زدن را حل کرده است در انبارهایی که نیاز به حمل بار در ارتفاع بالاتری میباشد از جک پالت قیچی استفاده میکنند.

لیفتراک سهند

لیفتراک سهند

نماینده شرکت بالکان آ.د بلغارستان

  • نماینده الحاقی‌های kaup
  • لیفت تراک دیزلی و دوگانه‌سوز ۲ و ۲.۵ تن سهند
  • یدک‌کش دیزلی و دوگانه‌سوز سهند باقدرت کشندگی ۴۵ تن
  • یدک‌کش برقی سهند باقدرت کشندگی ۷ تن
  • استاکر، ریج تراک و جک پالت برقی ۱ الی ۲.۵ تن سهند

لیفتراک سهند

قیمت لیفتراک2

تولید لیفتراک ایرانی

تولید لیفتراک ایرانی

احداث کارخانه لیفتراک در ایران قدم بزرگی در صنعت است.همانند صنعت خودروسازی و ماشین آلات سنگین باعث رونق در قسمت های مختلف می شود. استفاده از پیمانکاران خصوصی در بخش های ختلف تولید باعث بالا رفتن کیفیت نهایی و اشتغالزایی خواهد شد.

قطعات لیفتراک

قطعات لیفتراک

تهییه کردن قطعات لیفتراک اورجینال و اصلی با قیمت مناسب همیشه چالش برانگیز بوده است.

هزینه های ناشی از تعمیر و قطعات لیفتراک گاها میتواند با استفاده از قطعات بی کیفیت و غیر اصلی چند برابر شود و یا به دلیل استاندارد نبودن قطعات لیفتراک غیر اصلی باعث خرابی قطعات همجوار مربوط به همان قطعه شود و هزینه های سنگینی را روی دست مشتری بگذارد. قیمت لیفتراک

حال چاره چیست؟ چگونه میتوان مطمئن شد که قطعات لیفتراک تهییه شده اصل و اورجینال است و مشتری را دچار مشکل نمی کند؟

به چند نکته اشاره میکنیم که میتوانید به استناد آن با خیال راحت قطعه اصل و قابل اطمینان تهییه بفرمایید.

  1. ترجیحا برای تهییه قطعات لیفتراک از شرکت های رسمی و مجوز دار که نظارتی بر کار آن ها هست اقدام بفرمایید.
  2. به زمینه فعالیت شرکت توجه فرمایید که بصورت تخصصی کار قطعات نیز انجام بدهند.
  3. سال هایی که شرکت سابقه خدمات و تامین قطعه دارد شناسنامه ی هر شرکت است و شما میتوانید با پرس و جو از مشتریان آن ها از نحوه ی خدمات دهی آن ها آگاه شوید.
  4. در نهایت ما به شما پیشنهاد میدهیم که اگر میخواهید با خیالی آسوده لیفتراک و تجهیزات انبارداری خود را تعمییر کنید و برای آن قطعه ای تهییه بفرمایید کار را به متخصصان و تعمیرکاران حرفه ای شرکت کارا ماشین آرنا واگذار کنید.

سیستم فرمان لیفتراک

سیستم فرمان لیفتراک

پین های کینگ ، پیوندها ، دستگیره ها ، پین های میل لنگ ، کابل ها ، سیلندرهای فرمان ، پمپ ها ، موتورها و ژنراتورهای گشتاور ، کیت های مهر و موم شده ، بازوهای فرمان ، بوشینگ ها ، چرخ دنده ها ، اسپیندل ها ، هاب های هدایت شونده ، فرمان ، میله های کراوات و گل میخ های چرخ.

انواع لیفتراک

بسمه تعالی

لیفتراک 3 تن

یکی از پرکاربردترین لیفتراک ها در کلیه صنایع ، لیفتراک 3 تن میباشد ، که در پنج نوع لیفتراک 3 تن دیزل ، لیفتراک 3 تن بنزینی ، لیفتراک 3 تن دوگانه سوز ، لیفتراک 3 تن گاز سوز و لیفتراک 3 تن برقی تولید و مورد استفاده قرار می گیرد.

در بازار ایران لیفتراک های سه تن از محبوبیت بالایی برخوردار میباشد چراکه علاوه بر کارایی بالایی که دارند به علت سهولت در خرید و فروش و همچنین تامین قطعات یدکی مورد توجه اکثر صنعتگران میباشند.

لیفتراک 3 تن در کمپانی های مختلف و با برند های مختلف در دنیا تولید می شود که تعدادی از آنها عبارتند از ، لیفتراک کوماتسو ( KUMATSU ) ، لیفتراک تویوتا ( TOYOTA ) ، لیفتراک بائولی ( Baoli ) ، لیفتراک میتسوبیشی ( MITSUBISHI ) ، لیفتراک هیوندای ( HYUNDAI ) ، لیفتراک TCM ، لیفتراک کاترپیلار( CATERPILLAR ) ، لیفتراک OM ، لیفتراک لینده ( LINDE ) ، لیفتراک استیل ( STILL ) ، لیفتراک هایستر ( HYSTER ) ، لیفتراک هلی ( heli ) ، لیفتراک جک ( JAC ) ، لیفتراک زوم لاین ( ZOOMLION ) ، لیفتراک EP و . . .



در ایران نیز شرکتهایی نظیر سپاهان لیفتر ، شرکت آذرسهند تبریز ، شرکت تسهیل ماشین و شرکت کاراماشین آرنا جزو تولید کننده های لیفتراک میباشند.

لیفتراک 3 تن دیزل و لیفتراک 3 تن دوگانه سوز با موتور های مختلفی از قبیل ، موتور ایسوزو ( ISUZU) ، موتور نیسان ( NISSAN) ، موتور یانمار ( YANMAR ) ، موتور میتسوبیشی ( MITSUBISHI ) ، موتور GM و . . . تولید و به بازار عرضه میگردد.

لیفتراک های 3 تن دیزل با توجه به نوع سوخت مصرفی که گازوئیل میباشد برای استفاده در فضای باز مناسب میباشند چرا که استفاده از این لیفتراک ها در فضای بسته مشکلاتی را از لحاظ آلودگی دود گازوئیل برای اطرافیان ایجاد خواهد نمود. هر چند که امروزه طراحی و تولید موتورهای با استانداردهای بالا میزان آلایندگی را در لیفتراک های دیزل به حداقل رسانده است .

و لیفتراک های 3 تن دوگانه سوز به علت آلایندگی پایینی که دارند ، برای کار در فضای بسته مناسب تر از لیفتراک های دیزل میباشند ، از لیفتراک 3 تن دوگانه سوز معمولا در داخل سوله های خط تولید و جهت جا به جایی محصول و یا مواد اولیه استفاده می گردد .

لیفتراک 3 تن دوگانه سوز در مقایسه با لیفتراک 3 تن گاز سوز عملکرد بهتری دارد چرا که لیفتراک های گاز سوز به علت اینکه سوخت گاز در اصطلاح خشک میباشد باعث پایین آمدن عمر مفید موتور میگردد و همچنین در ایام سرد سال با مشکل روشن شده مواجه خواهد شد و این درحالی است که موتورهای دوگانه سوز به علت استفاده از سوخت بنزین در کنار سوخت گاز از عملکرد بهتری برخودار هستند .

ارتفاع بارگیری در لیفتراک های 3 تن با توجه به نیاز خریدار می تواند از 3 متر الی 6 متر متغیر باشد.

لیفتراک های 3 تن با دکل های متفاوت از قبیل ، دکل 2 کشو 3 متر ، دکل 2 کشو 4 متر ، دکل 3 کشو 4.5 متر ، دکل 3 کشو 6 متر قابل ارائه میباشد . دکل های 3 کشو که معمولا با یک جک هیدرولیک در وسط دکل طراحی می شوند ، اصطلاحا دکل کانتینر رو نامیده می شوند ، چرا که با استفاده از این نوع دکل می توان کالای موجود در کانتینر را به سهولت از داخل کانتینر تخلیه نمود.

لیفتراک های 3 تن با دو مدل گیربکس ، اوتومات و دنده ای ( گیربکس خشک ) تولید می شوند که البته با توجه به سهولت در اپراتوری لیفتراک با گیربکس اتومات اکثر صنعتگران مایل به استفاده از این نوع لیفتراک هستند .

با توجه به اینکه اپراتور لیفتراک مدت زمان زیادی را بر روی صندلی لیفتراک قرار دارد و همچنین به علت اینکه امکان استفاده از کمک فنر در لیفتراک وجود ندارد ، در گذشته اکثر راننده های لیفتراک که طولانی مدت با لیفتراک کار می کردند دچار کمر درد و مشکل ستون فقرات بودند ، که این مشکل با طراحی صندلی های ارگونومی و استفاده از آنها در لیفتراک کاملا برطرف شده است ، صندلی ارگونومی با طراحی مناسب و همچنین قابلیت تنظیم قسمت تکیه گاه و استفاده از فنرهایی در زیر صندلی جهت کاهش ضربه های وارد به اپراتور باعث می شود اپراتور دچار مشکلات کمردرد و ستون فقرات نشود .

طراحی لیورها در لیفتراک های 3 تن متفاوت بوده ، در بعضی از لیفتراک ها ، لیورها بر روی داشبورد و در کنار فرمان جانمایی شده و در بعضی دیگر لیورها کنار صندلی اپراتور قرار گرفته است .

با توجه به اینکه لیفتراک در شرایط آب و هوایی مختلف و همچنین محیط های کاری متفاوتی مورد استفاده قرارمی گیرد ، به درخواست خریدار می تواند دارای اتاق کامل و مجهز به سیستم سرمایش و گرمایش باشد .

یکی دیگر از مواردی که در لیفتراک های 3 تن مورد استفاده قرار میگیرد ، استفاده از لاستیک دوبل برای حمل و جایه جایی بارهایی است که عرض زیادی دارند ، چرا که لاستیک دوبل در قسمت جلو لیفتراک باعث می شود تعادل لیفتراک به هنگام جابه جایی این بارها بیشتر و جابه جایی با ایمنی بالایی صورت گیرد .

طول شاخک در لیفتراک 3 تن بسته به شرایط و محیط کار متفاوت خواهد بود و به درخواست خریدار می تواند از 50 سانتی متر تا 200 سانتی متر بر روی لیفتراک قرار گیرد . البته باید توجه داشت طول شاخک استاندارد برای لیفتراک 3 تن با توجه به مرکز ثقل و طراحی لیفتراک حدود 110 سانتی متر میباشد و به هر اندازه طول شاخک مورد نیاز با شاخک استاندارد متفاوت باشد مطمئنا مرکز ثقل لیفتراک تغییر خواهد کرد و این امر بایستی مورد توجه اپراتور لیفتراک در هنگام جابه جایی بار قرار گیرد .

لیفتراک های 3 تن از قبیل دیزل ، دوگانه سوز و برقی با توجه به محل کار و شرایط محیط کار لیفتراک می توانند از لاستیک های بادی و یا لاستیک های توپر ( لاستیک سنگی ) استفاده نمایند ، اگر در محل کار لیفتراک ، اشیاء نوک تیز ، ماده خورنده ، ماده با سایندگی بالا وجود داشته باشد بهتر است از لاستیک های توپر استفاده گردد تا در برابر این موارد استقامت بیشترو طول عمر بیشتری داشته باشد ، اما یکی از معایب لاستیک توپر این است که نرمی حرکت لیفتراک را کم می نماید .

علاوه بر شاخک لیفتراک که جهت جابه جایی پالت محصولات مورد استفاده قرار میگیرد ، امکان نصب انواع الحاقیات بر روی لیفتراک 3 تن وجود دارد که از جمله این الحاقیات میتوان از ساید شیفت ، فورک پوزیشنر ، رولگیر ، بشکه گیر ، کارتن کلمپ ، بلوک گیر ، بشکه گیر روتاری و . . . نام برد .

به عنوان مثال از الحاقیه رولگیر در صنف کاغذ و جهت جابه جایی رول کاغذ استفاده میگردد و از کارتن کلمپ در صنعت لوازم خانگی برای جابه جایی یخچال ، ماشین لباسشویی ، ماشین ظرف شویی و . . . و از بشکه گیر در صنعت نفت و گاز و کارخانه های تولید روغن های صنعتی ، تولید رنگ و رزین ، تولید مواد شیمیایی جهت جابه جایی بشکه محصولات استفاده می گردد.

لیفتراک

ا توجه به پیشرفت تکنولوژی صنعتی، برای پیشبرد بهتر امور و جابجایی وسایل سنگین این نیاز برای افراد ایجاد می‌شود که به دنبال ابزاری باشند که این کار را برایشان آسان‌ترکرده و بازدهی کارشان را بیشتر کند.

در این مقاله قصد داریم به معرفی یکی از پرکاربردترین دستگاه‌ها برای جابجایی انواع بار، لیفتراک به تفکیک نوع موتور، نوع کاربرد، تناژ، برندهای موجود در بازار مانند لیفتراک تویوتا،لیفتراک کوماتسو،لیفتراک سپاهان،لیفتراک سهند،لیفتراک بائولی،لیفتراک زوملاین،لیفتراک baoli،لیفتراک هیوندایی بپردازیم.

لیفتراک چیست؟

لیفتراک وسیله‌ای است که دو شاخک در جلوی خود دارد و از آن برای بالا و پایین بردن وسایل و همچنین جابه‌جایی آن‌ها استفاده می‌شود.
این ماشین دارای یک دکل، شاخک و الحاقیات است که با توجه به نوع فعالیت آن‌ها در انبار کردن بار، حمل‌ونقل و جابجایی طراحی و ساخته می‌شود.
لیفتراک

کاربرد اصلی لیفتراک

استفاده از این وسیله در محل‌هایی که ساخت‌وساز بیشتر است کاربرد ویژه‌ای دارد زیرا این دستگاه به‌راحتی می‌تواند مصالح و وسایل ساختمانی را بلند کرده و به هرجایی منتقل کند.

لیفتراک‌ها در انبارها به‌راحتی و در سطوح وسیع می‌توانند وسایل را جابه‌جا کنند.

شاخک‌های این وسیله می‌توانند بالاتر از خود لیفتراک بالا برود و وسایل را در بالاترین سطح وسایل دیگر قرار دهند و به همین دلیل به‌آسانی می‌توانند برای بارگیری کامیون‌ها از این وسیله استفاده کرد.

تماس با ما

انواع لیفتراک بر حسب نوع موتور

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های لیفتراک، موتور لیفتراک است که تأمین‌کننده قدرت و گشتاور لازم برای کارکرد لیفتراک هست.

امروزه در لیفتراک‌ها از انواع مختلف سوخت برای به کار انداختن موتور آن استفاده می‌شود. دیزل، بنزین، گاز و بنزین و نیروی الکتریکی از مهم‌ترین آن‌های می‌باشند. سوخت این ماشین به محل مورد استفاده آن بستگی دارد که معمولاً برقی، فسیلی و یا گازی است.

لیفتراک دست دوم

12